maanantai 15. kesäkuuta 2015

Maastoilua

Viime postauksissa on ollut vain uusien hevosien esittelyä, mutta nyt vihdoinkin tulee jostakin muusta. Uusi tallityttömme Alisa lähti maastoon uudella Nemo ponilla, sekä samana päivänä myöskin uudella Silver ponilla.


Alisa ratsasti kalliolla, sekä pehmeillä poluilla. Nemo on American Baskhir Curly rotuinen poni. Nemo liikkui hienosti maastoillessa, ja vastasi hyvin apuihin. Onneksi ei kuitenkaan missään vaiheessa säikytty mitään muita eläimiä.
Alisa ratsasti kesälaitumien ohi, ja samalla nappasi tämän kuvan kahdesta muustakin uudesta hevosesta, nimittäin Sharonista ja Silveristä.
Laidunten vieressä oli heiniä, Nemo ei onneksi ole kovin ahne, mutta yritti saada edes muutaman korren. Pian Alisa kuitenkin lähti tallille päin, jotta hän ehtisi ratsastaa vielä Silverilläkin.
Alisa päätti mennä Silverillä maastoesteitä, monet luulevatkin Silverin osaavan vain koulua. Silver on kyllä helppo a tasoinen kouluratsu, mutta myös 100cm esteratsu.
Ensimmäiselle esteelle lähestyminen sujui hyvin, ja Silver hyppäsi todella hienosti. Estekin oli pieni, eikä siitä tullut vaikeuksia.
Seuraavakin este sujui, vaikka se olikin todella iso. Alisasta tuntui että se olisi ollut metriäkin korkeampi, mutta hän ei ollut varma. Silver vain hyppäsi.
Tämä este ei mennyt hyvin, lähestyminen meni vinoon, ja Silver ei pystynyt hyppäämään. Silver teki äkkipysähdyksen sekä pukin. Alisa tippui mutta onneksi häntä ei sattunut.
Alisa pystyi hyvin nousta takaisin selkään.
Hän hyppäsi vielä yhden esteen, jonka jälkeen hän lähti tallille päin.
Poneilla alkaa pian laidunkausi, jolloin ne viettävät aikaansa suurilla kesälaitumilla. Laiduntamisaikana ei ole kauheasti toimintaa. Ponit ovat laitumilla: 1.7 - 17.7 Ponit tarkastetaan kuitenkin joka päivä, ja tuodaan vedet ja ruoat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti