sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Maastoretki ryhmässä

Tänään tallilaiset lähtivät maastoon. Ensimmäisenä reittiä näyttämässä käveli Julia, Julialla oli riimu mukana varmuuden vuoksi. Ensimmäisenä ratsailla kulki Alisa Sinillä, sitten tuli Heidi Rosella, Rosen jälkeen tuli Anni Kunkulla, Kunkun jälkeen tuli Nora Senitalla, ja viimeisenä tuli Liisa Gromilla.
Siinä he menevät vielä käyntiä, Kunkku hieman temppuili, ja Anni meinasi tippua niinkuin kuvasta saatatkin huomata.
 Kunkku jatkoi temppuilemista, se siirtyi jonosta sivuummas hyppimään. Anni yritti pysytellä selässä.
Hän tippui kuitenkin pian, sillä Kunkku lähti laukkaan ja teki äkki pysähdyksen, Anni menetti tasapainonsa ja tippui. Häntä ei sattunut joten hän nousi taas selkään.
He jatkoivat matkaa ja löysivät maasto esteen, Anni sai hypätä ensimmäisenä. Hyppy meni hyvin, seuraavaksi oli Alisan ja Sinin vuoro hypätä. Rose ei malttanut odottaa vaan ryntäsi sivusta suoraan esteelle, viime hetkellä Heidi sai sen käännettyä pois esteeltä. Muidenkin hypyt meni hyvin, ja Heidi ja Rose malttoivat sen jälkeen odottaa vuoroaan.
 He vielä vaihtoivat järjestystä. Ennen tallille lähtöä he tekivät vielä laukka pätkän, tässä järjestyksessä ei tullut mitään vaikeuksia.
Yhtäkkiä Sini lähti ryntäämään ja ohitti Senitan, myöskin Liisa tipahti Gromilta kun Gromi yritti lähteä myöskin kiitolaukalle. Kaikki ponit jouduttiin pysäyttämään, ja koko loppu matkan mentiin käyntiä.

1 kommentti:

  1. Linkkasit blogisi minun linkkaa blogisi-postaukseen, tulin selaamaan tänne ja tykästyin valtavasti blogiisi. Kuvat on upeita ja postaukset hyvin kirjoitettuja! :D

    VastaaPoista